Andělská Hora 2014

Franta Nádvorník

Při časovce na Andělskou Horu ani v jedné kategorii nepadl rekord.

Nejblíže k překonání svého, z roku 2012 vytvořeného nejlepšího času v kategorii mužů do 49 let byl T. Viktorin, kdy mu k vyplacení prémie 500,- Kč chybělo necelých 7 vteřin.

Nedá se nic dělat, alespoň jsme jako pořadatelé ušetřili.

Vlastní závod, ve kterém se ještě rozdávaly body do poháru KvSC, probíhal za ideálního počasí, a i to pravděpodobně přilákalo na start větší počet borců než v předchozích letech.

V žákovských kategoriích jednoznačně dominovali mladí cyklisté z pořádající TJ Plamen Chodov. Překvapivý výsledný čas v závodě dosáhl D. Vitner, vítěz kategorie st. žáků, který se proti minulému roku zlepšil o více než 4 minuty. Kategorie mužů do 39 a 49 let vyhráli Sweepáci L. Fabišovský a T. Viktorin, v ženách byla nejrychlejší R. Grossová s velmi dobrým časem 0:22:56. V kategorii nejstarších mužů, kde se sešla slušná konkurence, byl nejlepší F. Havlíček z TJ Klášterec. Zklamáním pro nás byla účast pouze jednoho juniora a celkem čtyř kadetů. O kadetkách a juniorkách vůbec nemluvím.

Vyhodnocení časovky se uskutečnilo opět v penzionu U Dvořáků, odkud si nejenom vítězové odnesli pěkné ceny, poskytnuté hlavním partnerem závodu šéfem firmy Cube – Cyklosport RIK Radkem Krumerem.

Ve zkratce za Plameňáky, od nejmenších:

Markéta Macánová, 1. místo (bohužel byla opět sama holka, ale i tak bojovala a čas byl pěkný)

Fabian Lochschmidt, 1. místo (také moc pěkný čas)

Radek Bureš 7. místo (úplně prvně na Andělce a na biku, stále se zlepšující :-))Matěj Jirovec 3. místo, Kája Macán 2. místo, David Vitner 1. místo (suverénně nejlepší výsledek, super čas!)

Jirka Folvarčík 4. místo (brambora je taky dobrá 🙂

Kompletní výsledky zde.

[print_gllr id=2262 display=short]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.