Podzimní žákovský turnaj ve florbalu

Dne 10.11.2018 se konal v chodovské sportovní hale za přispění města Chodova, 5. ročník florbalového turnaje starších žáků, dorostenek a juniorek, pořádaného TJ Plamen Chodov, doplněný o týmy z Plzně, Rokycan a Klatov.

Na turnaj se přihlásily družstva TJ Plamen Chodov dívky, FBŠ SLAVIA Plzeň, FbC Plzeň, SPORT CLUB Klatovy, FBC Rokycany a složený tým žáků TJ Plamen Chodov.

Družstva byla rozdělena na dvě skupiny. Každý tým odehrál ve své skupině dva zápasy. Po odehrání zápasů se hrálo o 3-tí místa ve skupinách a vyřazovacím způsobem dvě semifinálová utkání, ze kterých vzešly finálové týmy a dále týmy, které si zahrály o 3. a 4. místo.

Dohromady se odehrálo 11 zápasů.

Konečné pořadí týmů: 1. FBŠ SLAVIA Plzeň, 2. SPORT CLUB Klatovy, 3. FbC Plzeň, 4. TJ Plamen Chodov dívky,  5. FBC Rokycany, 6. TJ Plamen Chodov složený z mladších a starších žáků.

Během celého turnaje probíhal v prostoru haly doprovodný program. Všichni zúčastnění si odnesli drobné upomínkové ceny. Na konci turnaje byl odměněn vítězný tým, nejlepší brankař a hráč.

Jsme rádi, že se tento sport stal pevnou součástí sportovního dění v našem městě. Děkujeme všem, kteří nám pomohli tento turnaj zorganizovat a těšíme se na další ročník.

Naše poděkování patří také našim divákům za vydatnou podporu týmu. Za TJ Plamen Chodov Radek Buchtel a Richard Parth.

Pavel Dawidko