V sobotu 21. května byly rozdány medaile přeborníkům kraje v časovce jednotlivců

Letos se nad námi Sv. Petr slitoval a připravil pětatřiceti závodníkům na startu mistrovské časovky krásné počasí. Někteří borci chyběli kvůli kolizi se SALkou, ale i tak se závod vydařil. Tentokrát Zuzana Neckářová za sebe poslala svého přítele Petra Nováka (Lawi sport team) a co myslíte, časovku odjel průměrnou rychlostí 42 km/h a stal se tak v kategorii elite přeborníkem kraje s absolutním vítězem závodu.

Zkusil to i M. Kubík, ale je vidět, že se více věnuje studiu než tréninku, ale i tak zajel skvělý čas pod 24 min. V kategorii masters I. se na startu objevil někdejší výborný silničář Martin Laciak a zdá se, že má formu jako hrom, vždyť kategorii vyhrál. Martin Kraus opět exceloval mezi veterány do 49 let a průměrem 38 km/h si dojel pro zlato. To samé se dá říct o Čočkinovi (M. Stránský), který zajel časovku průměrem přes 36 km/h a stal se přeborníkem kraje v kategorii masters III. Mezi mládežníky se pěkně předvedl M. Liška (Cykloteam Ostrov) a členové Plamenu Chodov, kteří brali 2x zlato, 2x stříbro a kluci Jirovcové brali po bronzu.

Tímto závodem se také Giro Chodov 2016 přiblížilo ke svému závěru a v neděli 29. 5. vyvrcholí kriteriem ve St. Chodovské a oceněním vítězů celého seriálu.

Franta

Výsledky Lomnické časovky

[Best_Wordpress_Gallery id=“39″ gal_title=“160521_Giro Chodov_Lomnická časovka“]